Wandelen in Brasschaat: natuurwandeling Klein Schietveld

Goesting in een niet al te lange en afwisselende wandeling in het groene Brasschaat? Dan zit je goed met de natuurwandeling Klein Schietveld. Kom mee!

Wandelen in Brasschaat is altijd een goed idee, want de gemeente telt veel natuurdomeinen en gezellige horeca. En dat is niet anders bij de natuurwandeling Klein Schietveld. Voor het grootste deel wandel je over onverharde paden in bossen, langs velden of water. Je wandelt ook voorbij het Fort van Brasschaat, halverwege voorbij een café en de start en aankomst zijn bij de vliegclub naast het militair domein waar er altijd wel iets te beleven valt. Denk aan zweefvliegtuigen of helikopters die opstijgen of landen. Er is dus wel wat afwisseling en dat maakt dat deze wandeling ook prima te doen is met kinderen erbij. De wandeling is makkelijk te volgen via de wandelknooppunten.

Wandelen in Brasschaat “Klein Schietveld”: praktisch

 

Pin onderstaande pins op je Pinterest bord

 
 
Sylvie Van Nieuwerburgh

Opgegroeid in België, maar gestudeerd in Amsterdam, Leiden en Amerika. Ik reis sinds mijn tienerjaren, werk nu in IT, ben een jongensmama, getrouwd en thirtysomething. Oh ja, en altijd een hoofd vol plannen, dat vooral.

https://www.getoutoftown.be
Previous
Previous

Getest: Salomon wandelschoenen dames halfhoog

Next
Next

Wandelen in Tenerife: populaire wandelroutes en tips