5 keer overnachten in een houten cabin België

In ons veelal hectisch bestaan kan het wel eens deugd om er tussenuit te knijpen. Even helemaal weg en diep in de natuur zijn, helpt om te herbronnen. Als je weinig tijd hebt, kan slapen in een cabin - waar je doorgaans veel tijd buiten spendeert en weinig prikkels ervaart - extra wonderen doen. Op Campspace vind je zulke houten tiny huisjes terug. Ik selecteerde 5x een cabin België.

 

Disclaimer: de links in deze blogpost zijn affiliate links. Dat betekent dat ik een kleine commissie krijg wanneer jij iets via die link boekt zonder dat de prijs voor jou wijzigt. Oftewel, een kleine moeite voor jou en een grote support voor mijn blog! Waarvoor dank :)

 
cabin België Damme

#1 Cabin België: in Damme

Op de boerderij en tussen de maïsvelden genieten van de natuur en oorverdovende stilte in Damme, niet ver van de kust in West-Vlaanderen. Da’s nog eens echt weg zijn!

 
cabin belgië hasselt

#2 Cabin België: in een privé bos in Hasselt

Op deze site vind je drie super gezellige houten huisjes. Ook ideaal om samen met andere gezinnen te huren. De buitenkeuken, kachel en kampvuur maken dat je hier meteen tot rust komt, heerlijk!

 
cabin belgië zoersel

#3 Cabin België: in Zoersel

Ook hier is het back to basics zonder comfort uit het oog te verliezen. Uitermate geschikt voor paardenliefhebbers, omdat je vanop het terras zicht hebt op de paarden. Misschien zelfs terwijl je een buitendouche neemt!?

 
cabin belgië west-vlaanderen

#4 Cabin België: “cozy nest” in Veldegem

Deze tiny house is bijzonder smaakvol en luxueus afgewerkt. Je moet hier even niets behalve ontspannen in de vorm van wandelen, fietsen, een terrasje doen in het nabij gelegen Brugge of echt helemaal niets doen. Ook prima!

 
cabin belgië ranst

#5 Cabin België: houten huisje in Ranst

Vlakbij de grote stad Antwerpen en toch ook diep verscholen in de bossen. In dit huisje slaap je met 2 tot 4 personen. Je kookt buiten en sprokkelt je eigen hout bijeen. Een heerlijke plek voor deconnectie.

 
 

Pin onderstaande pins op je Pinterest bord

Sylvie Van Nieuwerburgh

Opgegroeid in België, maar gestudeerd in Amsterdam, Leiden en Amerika. Ik reis sinds mijn tienerjaren, werk nu in IT, ben een jongensmama, getrouwd en thirtysomething. Oh ja, en altijd een hoofd vol plannen, dat vooral.

https://www.getoutoftown.be
Previous
Previous

Review: Grisport wandelschoenen uitgetest

Next
Next

Ontdek 8 Pietersheim wandelroutes in Limburg