Avonturenpark Duitsland: zipline parcours bij EifelAdventures

Heb je stoere avontuurlijke kinderen in huis die af en toe eens een shotje adrenaline kunnen gebruiken? Dan is een outdoorpark zeker iets voor jullie, want dat gaat doorgaans gepaard met snelheid en iets op hoogte. In deze categorie van avonturenpark Duitsland hoort dan ook zeker EifelAdventures. Wij stoppen hier voor een heus zipline parcours. Een ervaring die nog lang na zinderde…

Disclaimer: een aantal links in deze blogpost zijn affiliate links. Dat betekent dat ik een kleine commissie krijg wanneer jij iets via die link boekt zonder dat de prijs voor jou wijzigt. Oftewel, een kleine moeite voor jou en een grote support voor mijn blog! Waarvoor dank :)

Bij EifelAdventures kan je terecht voor een potje pool voetbal (heel geestig!), mini-golf of petanquen. Ook kan je hier slapen in de bomen, in een strak opgespannen tent 3 meter boven de grond. Heel spannend. Echter, wat ons betreft, is het zipline parcours de kers op de taart.

Het zipline parcours van dit avonturenpark Duitsland

  • telt 12 ziplines tot 50 meter hoog inclusief mega lange én snelle die de volledige vallei overbruggen

  • onderweg spring je 15 meter in vrije val (hier is de adrenaline!)

  • je moet twee hangbruggen over

  • en onderweg is het ook genieten van panoramische uitzichten over de groene pracht

Bij aanvang krijg je een deftige uitleg van twee gidsen. Die gaan ook het hele parcours mee en geven nog extra tips gaandeweg aan zij die spectaculaire sprongen of ritjes willen maken. Alles kan! Na al dit zotte parcours bij dit avonturenpark Duitsland kan je bekomen op hun terras of hangen in de hangmat.

Het zipline parcours bij EifelAdventures praktisch

  • De route duurt ongeveer 2,5 uur.

  • Voor kinderen vanaf 10 jaar.

  • Tot 14 jaar €39. Daarna €46.

  • Mühlenstr. 7 in Berlingen, niet ver van Gerolstein.

Slapen in de buurt?

Dat kan in de appartementen van EifelAdventures zelf. Nette kamers en naast de ingang van het avonturenpark Duitsland. Hoe makkelijk kan het zijn?

Wie liever in een tent slaapt, kan eens kijken of hij een uniek kampeerplekje vindt via Campspace. Of ontdek deze camperplaatsen als je bent de camper bent.


 

Bewaar onderstaande pins op je Pinterest bord

 
 
Sylvie Van Nieuwerburgh

Opgegroeid in België, maar gestudeerd in Amsterdam, Leiden en Amerika. Ik reis sinds mijn tienerjaren, werk nu in IT, ben een jongensmama, getrouwd en thirtysomething. Oh ja, en altijd een hoofd vol plannen, dat vooral.

https://www.getoutoftown.be
Previous
Previous

Camperplaats Heimbach en omstreken in Eifel

Next
Next

Bezoek aan Monschau Duitsland in Eifel