Handige oortjes om mee te lopen

Wie loopt én graag naar muziek of een podcast luistert onderweg, zit met een dilemma. Althans, zat met een dilemma. Het was of lopen met muziek en niets horen van het verkeer (lees: kei gevaarlijk) of lopen zonder muziek. Maar kiezen, hoeft niet meer, want de OpenRun Pro oortjes van Shokz brengen the best of both worlds samen.

Geen speakers in de oren, maar op de oren

Ik heb ze tijdens een paar loopsessies getest en ik kan je vertellen dat het goed zit met die OpenRun Pro headphone (overigens, niet gesponsord).

Het is een specialleke, want het zijn geen oortjes die je in je oren doet, maar speakers die je op je jukbeenderen draagt. Het maakt gebruik van de zogenaamde Bone Conduction Technology. Oftewel, je oren zijn vrij.

Je vangt omgevingsgeluiden op én je luistert naar muziek of een podcast. Alleen jij trouwens hé. Hoewel de speakers niet in je oren steken, horen anderen niet naar wat je luistert. Wel zo handig als je naar Take That of andere quilty pleasures luistert.

Draagcomfort

Ook vree handig is de accuduur van 10 (!) uur, dat de koptelefoon super snel geladen, waterdicht én heel licht is. Je hebt niet eens door dat je iets draagt. Het zit dus ook niet in de weg. Zelfs niet tijdens een loopbeweging of als je een kraag draagt. Via Bluetooth koppelen is kinderspel en de geluidskwaliteit is echt prima. Om niet te zeggen; heel goed eigenlijk.

Oortjes die goed zitten, je niet afsluiten van het verkeer én goeie audiokwaliteit bieden? Het bestaat!

De OpenRun Pro oortjes zijn beschikbaar in zwart, blauwe, beige of roze voor 189,95 euro (adviesprijs).

In dit artikel staan er affiliate links. Dat wil zeggen dat als je via die link een product koopt, ik daar een klein percentage van krijg terwijl voor jou de prijs precies hetzelfde blijft. Anders gezegd: voor jou geen verschil, voor mij een grote support!

Sylvie Van Nieuwerburgh

Opgegroeid in België, maar gestudeerd in Amsterdam, Leiden en Amerika. Ik reis sinds mijn tienerjaren, werk nu in IT, ben een jongensmama, getrouwd en thirtysomething. Oh ja, en altijd een hoofd vol plannen, dat vooral.

https://www.getoutoftown.be
Previous
Previous

Getest: wandelschoenen Hoka Challenger ATR 6

Next
Next

Wandelen in de duinen van Vrouwenpolder, Zeeland