Getoutoftown
Getoutoftown
Actief reizen in en rond België. Meestal met kinderen.
 

samenwerken met getoutoftown

IMG_4644.JPG

Getoutoftown begon als een goed excuus om mensen op avontuur te interviewen, maar groeide inmiddels uit tot een reisblog over actieve uitstappen in en rond de Benelux. Meestal met kinderen. 

Wat ik voor jou als reis/toerisme organisatie kan betekenen? Verwacht van mij een batterij aan kleurrijke reisfoto's, één of meerdere blogposts, nog meer social posts op Instagram en Facebook, en uiteraard, plezant reisgezelschap :). Maar weet je, let's talk about it!  

 

De partners met wie ik met veel plezier samenwerkte:

 

Holland

Dankzij Holland ontdekte ik eindelijk Keukenhof. Wat een ongelofelijk mooi park! Nadien logeerden en kuierden we ook nog door Haarlem. Een heerlijke trip.

Over mijn blogpost over Keukenhof schreef mijn contactpersoon Esther: "Wat een prachtige blog is het geworden zeg, lijkt precies of ikzelf door Keukenhof wandel. Mooie fotografie Sylvie. Het is het begin van mijn werkdag, maar het lijkt nu al of ik even op reis was!"

 

Leiden marketing

Mee op bloggersdag naar Leiden? Oh graag! Terug even naar de stad waar ik Journalistiek studeerde en een half jaar woonde, in een wit huisje op de kade. Het werd een aangename dag gevuld met cultuur, lekker eten, een boottrip, fietstocht en borrel langs het water. Heerlijk!