5 bijzondere Campspace spots voor campers in België

Heb jij een camper, maar ken je nog geen Campspace? Dan moeten we daar dringend verandering in brengen! Campspace brengt je op desolate, verrassende plekken, dichtbij de eigenaar. Het is vaak origineler en daarom qua gevoel specialer dan een camping. Zeker eens uitproberen! Ik geef je alvast een voorzetje met 5 bijzondere Campspace-plekken voor mobilhomes in België.

Campspace spot in Pelt

Back to basics! Hier kom je op een enorm weiland naast een rivier terecht. That’s it. Alle ruimte en rust om volop van de natuur te genieten en helemaal te deconnecteren.

  • Vanaf 21,5 euro per nacht

  • Geschikt voor mobilhomes, campervans, caravans en tenten

 

Campspace spot nabij Namen

Veel ruimte, veel bomen en héél stil. Met plek voor een kampvuur én BBQ faciliteiten. Dan heb je toch al gelijk goesting om te vertrekken naar At the Calenges, niet?

  • Vanaf 30 euro per nacht

  • Geschikt voor mobilhomes, campervans, caravans en tenten

 

Campspace spot in Heuvelland

Wederom back to basics, op de kampeersite van Piet met zicht op de heuvels van Heuvelland. Veel ruimte waar de natuur het voor het zeggen heeft. Verwacht dus geen strak afgereden grasveldje, maar eerder charismatische nonchalance. Op deze Campspace plek zijn er wel wat faciliteiten waaronder een kampvuur en natuurlijke zwemvijver. Nog een pluspunt: het is gelegen tussen de wandel- en fietspaden en vlakbij Dranouter (zei er iemand muziekfestival?).

  • Vanaf 12 euro per nacht

  • Geschikt voor mobilhomes, campervans, caravans en tenten

Gezellig hé.

 

Campspace spot in Kasterlee

Een grote schaduwrijke tuin met zwembad. Wat wil een mens nog meer na lange wandeling in deze groene omgeving (op een zonnige dag)? Ah, voilà, dat dacht ik al.

  • Vanaf 20 euro per nacht

  • Geschikt voor mobilhomes, campervans, caravans en tenten

 

Campspace spot in Aartrijke

Het motto van de host Eline is “free & happy! Good vibes only”. Dat zegt genoeg, zeker? Dat je volop geniet van de natuur, de fietspaden, lokaal bier, aangenaam gezelschap bij een kampvuur of in de hot tub is hier de bedoeling. Bij Camp Mongoose zit je goed, tussen de schapen, koeien en kippen.

  • Vanaf 15 euro per nacht

  • Geschikt voor mobilhomes, campervans, caravans en tenten

 

Ik ben benieuwd welke kampeerspot je uitkiest!

Als je voor één van de bovengenoemde plekken gaat, gebruik dan de link uit mijn artikel. Dat zijn affiliate links. Dat wil zeggen dat als je via die link een reservatie maakt, ik daar een klein percentage van krijg terwijl voor jou de prijs precies hetzelfde blijft. Anders gezegd: voor jou geen verschil, voor mij een grote support!

Als je nog vragen hebt, aarzel niet om mijn een berichtje te sturen via Instagram.

Sylvie Van Nieuwerburgh

Opgegroeid in België, maar gestudeerd in Amsterdam, Leiden en Amerika. Ik reis sinds mijn tienerjaren, werk nu in IT, ben een jongensmama, getrouwd en thirtysomething. Oh ja, en altijd een hoofd vol plannen, dat vooral.

https://www.getoutoftown.be
Previous
Previous

Groene Wandeling langs oorlogsmonumenten nabij Ieper

Next
Next

Met de camper door de Westhoek