Hoofd leegmaken in de Ardennen

Ne goeie aperitief smaakt toch veel beter als ge zijt buiten geweest en iets actiefs hebt gedaan? Bij mij werkt dat in ieder geval zo. En dat is één van de redenen waarom ik zo graag een weekendje naar de Ardennen ga. Goed slapen, royaal ontbijten en dan een lange frisse wandeling door de ongerepte bossen. Wicked!

En weet ge wat er ook zo tof is aan de Ardennen? Daar is nog plek! Ge kunt er uren wandelen zonder iemand tegen te komen en ge ziet de zon ten minste opkomen. Licht en ruimte, daar krijgt ne mens energie van. 

Deze keer passeerden Frahan, Rochaut, Bouillon en het uitzichtpunt 'Le Tombeau du Géant' de revue.

't Logement

Slapen en eten deden we bij Aïoli in Maissin. Aïoli is een met veel smaak gerenoveerde hoeve waar je onder een heerlijke dons slaapt en de voetjes onder tafel schuift voor het ontbijt, maar ook 's avonds voor een gastronomisch driegangen menu. Als ge dat wilt natuurlijk. Super lekker, super makkelijk. En het voelt zoals thuis, alleen moet je er geen bal doen. 

 

 

Sylvie Van Nieuwerburgh

Opgegroeid in België, maar gestudeerd in Amsterdam, Leiden en Amerika. Ik reis sinds mijn tienerjaren, werk nu in IT, ben een jongensmama, getrouwd en thirtysomething. Oh ja, en altijd een hoofd vol plannen, dat vooral.

https://www.getoutoftown.be
Previous
Previous

Skiën in Montafon

Next
Next

Wat als je zeeën van tijd hebt in Colombia?